Ескорт у Дубай – варто? Потрібні відгуки

Вітаю. Терміново потрібні гроші. Причому на стільки терміново, що згодна на ескорт. Читала багато в інтернеті, що ескорт у Дубаї найкращий варіант. Хотілося б поїхати не більше як на місяць. Але за умови, що виїхати можна буде швидко. А головне – до перевірених людей. Не хочеться потрапити у погане місце. Дівчатка, якщо є якісь варіанти. Не ви чули чи просто відправляєте кудись не знаючи, а де ви були. Мені потрібні контакти перевіреного менеджера, реальна інформація та відгуки про роботу в Дубай. Дякую.

5 лайков

Привіт. Теж збираюся після Нового року в Дубай. Хотіла раніше, але на свята вже немає місць. Мій менеджер перевірений, вже працювала з нею раніше в інших країнах. Тому ні страху, ні сумнівів. Літатиму з Польщі.

Привіт. Так, в Дубаї можна заробити добре і швидко. За тур можна заробити чистими 9000-12000$ мінімум. Але, звісно, не всюди можна заробити таку суму. Наприклад, багато разів чула від дівчат, що в клубі максимально заробляли 5000 доларів. І це в найкращому випадку. А інколи взагалі поверталися ні з чим, віддаючи тільки борги за квитки та проживання. Але я працювала в апартаментах, і всі, з ким я працювала, мали суми, які я вказала. І це без перебільшення.

5 лайков